En förening för alla – nybörjare som experter!

Vad innebär ett medlemskap?

Ett medlemskap i NHF innebär att du även blir medlem i Sveriges Herpetologiska Riksförening (SHR). Detta gör att du även får tidskriften Snoken som är landets bästa specialtidning för de som är intresserade av herptiler Innehållet är mycket varierande och spänner över skötsel och uppfödning av herptiler i terrarium till hur djuren lever i naturen och resereportage.

Artiklarna i Snoken skrivs av medlemmarna i landets anslutna herpetologiska föreningar.  Är du intresserad av att skriva en artikel? Du behöver inte vara en van skribent, lokalredaktören hjälper dig gärna.

Hur du betalar medlemsavgiften

Medlemsavgiften betalas enklast in med Swish till nr 1232689115 eller till vårt postgiro som är 67 60 11 – 0 (betalningsmottagare Norrlands Herpetologiska Förening) eller kontakta oss så skickar vi ett inbetalningskort!

OBS!! Skicka även ett mail till ordforande@nhf.se med namn, adress, telefon och e-postadress samt eventuellt alias på terrariedjur.se

Medlemsavgiften i NHF är 280 kronor per år för fullt betalande medlem samt 25 kronor om året för familjemedlemmar (obs, saknar rösträtt i föreningen). Man kan även välja att vara stödmedlem i föreningen och har då rätt att delta i våra aktiviteter med mera men får inte tidningen Snoken och saknar rösträtt och en del andra förmåner. Stödmedlemskap kostar 100 kronor per år.

Har du frågor om föreningen eller medlemskap? Kontakta föreningens kontaktperson Maja på ordforande@nhf.se

Har du orm på tomten och vill ha hjälp att flytta dem, kontakta Jonas på 073-036 51 35 eller skicka ett mail till snake_tsv@hotmail.com.

Alla medlemsutskick som föreningen gör sker numera via e-post. Glöm alltså inte att maila in dina uppgifter!