Medlemskap

En förening för alla – nybörjare som experter!

Medlemsavgifter

  • 300:- fullbetalande medlem – Snoken, har rösträtt, samåkningar, Natrix mailutskick (SHRs informationskanal)
  • 50:- familjemedlem – Inga förmåner
  • 100:- stödmedlem – Inga förmåner

Swisha medlemsavgiften till 1232689115 – Norrlands Herpetologiska Förening, skriv ditt för- och efternamn som meddelande.

Eller till vårt postgirokonto som är 67 60 11 – 0 (betalningsmottagare Norrlands Herpetologiska Förening) eller kontakta oss så skickar vi ett inbetalningskort!

Maila sedan dina/era övriga uppgifter; namn, adress, telefon, e-postadress (och eventuellt användarnamn på terrariedjur.se) till vår kassör.

Alla föreningsutskick sker via mail.

Föreningen har även ett samarbete med terrariedjur.se, är du medlem där så skriv även ditt användarnamn i mailet så får du en medlemsikon på din användare. Terrariedjur.se är ett jättebra forum för herptilintresserade, där finns det mesta du kan tänka dig såsom; forum, köp/sälj, artiklar, information om kommande mässor mm. Allt samlat på ett och samma ställe.

Vad innebär ett medlemskap?

Ett medlemskap i NHF innebär att du även blir medlem i Sveriges Herpetologiska Riksförening (SHR). Detta gör att du även får tidskriften Snoken som är landets bästa specialtidning för de som är intresserade av herptiler. Innehållet är mycket varierande och spänner över skötsel och uppfödning i terrarium till hur djuren lever i naturen samt resereportage. Artiklarna i Snoken skrivs av medlemmarna i SHRs anslutna lokalföreningar. Utan artiklar kommer det ingen Snoken. Är du intresserad av att skriva en artikel? Du behöver inte vara en van skribent, lokalredaktören hjälper dig gärna.

Har du frågor om föreningen eller medlemskap? Kontakta föreningens kontaktperson Ulrika på ordforande@nhf.se